Online marketing

Szeretné kihasználni az internet által biztosított marketing lehetőségeket? Tervezett módon kívánja felépíteni online marketing tevékenységét?

Az online marketing minden eddiginél nagyobb lehetőséget ad, hogy pontosan a mi célpiacunknak reklámozzunk. A legegyszerűbb cégtáblától az országos televíziós csatornákig rengeteg eszköz közül kell kiválasztani a leginkább megfelelőt saját cégének. Ha négyen hirdetnek a helyi újság aprójában, hogy „redőny-reluxa fél áron”, akkor oda már nincs sok haszna csatlakozni. Általában keresni kell a marketing szféra olyan szegmenseit, amit a konkurencia még nem talált meg, vagy az ismertek között valami olyan ajánlattal előrukkolni, ami kitűnik a többi közül.

A virtuális téren keresztül való promóció teljesen más szemléletet kíván, mint a hagyományos reklám tervezése esetében. Jelenleg a magyar vállalkozások 60%-nak nincs honlapja pedig az internetes marketing egyre bővülő lehetőségeket hordoz magában. Napjainkban elengedhetetlen egy minőségi weblap, melynek segítségével megismertethetjük a látogatóinkat a szolgáltatásainkkal, termékeinkkel.

Ma már a vásárlók többsége az interneten keresi meg a kívánt terméket, szolgáltatást. Ha valaki hallott a cégünkről vagy termékünkről, informálódni fog rólunk a weben. Ők először honlapunkkal találkoznak és ez alapján azonnal döntenek rólunk – 2 másodperc, ennyi időt szánnak az ismerkedésre. Ha nem vonzó a honlap arculata, ha nem működik valami a honlapon, ha nem találja a szükséges információt vagy terméket, már el is vesztettünk egy érdeklődőt. Ezért kell szakemberre bízni a honlap kivitelezését.

 

Hívja munkatársunkat a 06 30 450 4098-as telefonszámon vagy érdeklődjön a david.euactive(kukac)gmai.com e-mail címen!

Bemutatkozás

Nagy Dávid

Nagy Dávid, ügyvezető igazgató