06 30 450 4098 david@euactive.hu

Pályázatírás és projektmenedzsment

Pályázatírás

A pályázatírás precíz és pontos munkát követel, pályázótól és tanácsadótól egyaránt. A siker érdekében elengedhetetlen az együttműködés. Előre elkészített munkaterv segít a feladatok tervezésében és ütemezésében. Feltárjuk a döntést igénylő helyzeteket, előre meghatározzuk a pályázó feladatait, válaszolunk a felmerülő kérdésekre. Bevonjuk a pályázót, ugyanakkor nem terheljük le feleslegesen az általunk is elvégezhető munkával. Ez a szemléletmód és a minőségi szolgáltatás iránti igény eredményezi a nyertes pályázatokat.

Projektmenedzsment

Nyertes pályázat esetén, továbbra is számíthat ránk!

Az elnyert támogatások felhasználást ellenőrző Közreműködő Szervezetek a fejlesztések, beruházások megvalósítására sokszor bonyolult és nehezen követhető szabályozást alakítottak ki. A sikeres megvalósítás előfeltétele az elszámolási rendszer pontos ismerete és a projekt adminisztrációban szerzett tapasztalat. A beszerzések, a támogatás igénylések, a változtatások szabályszerű lebonyolítása körültekintést igényel. A projektmenedzsment szolgáltatásunk ezek figyelembevételével teszi lehetővé a sikeres megvalósítást.

Még több segítségre van szüksége? Bízza ránk a pályázat kommunikációs feladatait és a nyilvánosságra vonatkozó kötelezettségek teljesítését!

Készen áll a cége a pályázatokra?