Projektmenedzsment

A támogatás megnyerésével nem ér véget a beruházás,fejlesztés  annak szakmai és pénzügyi megvalósítása is szakértelmet kíván.

Az elnyert támogatások felhasználást ellenőrző Közreműködő Szervezetek a fejlesztések, beruházások megvalósítására sokszor bonyolult és nehezen követhető szabályozást alakítottak ki.

A hazai, de kiemelten az uniós pályázatok esetében, a megvalósításhoz kapcsolódó szolgáltatások a pályázatírástól eltérő ismereteket és készségeket igényelnek. Az elszámolási rendszer pontos ismerete, az adminisztrációs szabályok figyelembe vétele rendkívül fontos alapkövetelmény. A beszerzések, a kifizetések és a támogatás igénylések szabályszerű lebonyolítása elengedhetetlen feltétele a támogatások lehívásának. A projekt előrehaladási jelentések és kifizetési kérelmek pontos elkészítése azok a legfontosabb adminisztrációs feladatok, amelyekre ilyen tapasztalattal rendelkező szakembereket célszerű igénybe venni.

Az Uniós szabályozásoknak megfelelő vállalkozói szerződések lebonyolítása, a sokszereplős beruházások koordinálása a kedvezményezettek részéről folyamatos és minden részfeladatra kiterjedő szakértői munkát követel meg. A projektmenedzsment szervezet ezek átvállalásával teszi lehetővé a sikeres megvalósítást.

Projektmenedzsment szolgáltatásunk igénybevétele esetén biztosítjuk az általunk készített pályázatok lebonyolítását!

Hívja pályázatírónkat a 06 30 450 40 98-as telefonszámon és tájékozódjon a lehetőségekről!

Bemutatkozás

Nagy Dávid

Nagy Dávid, ügyvezető igazgató