Stratégiai tervezés

Önkormányzatok, intézmények, vállalkozások és civil szervezetek fejlesztése körültekintő tervezést igényel, ebben nyújt segítséget stratégia tervezés szolgáltatásunk.

A vezetők egyik fő feladata a stratégiaalkotás, mely magában foglalja a szervezet jövőjére vonatkozó célok kitűzését és a célok elérését szolgáló eszközök és módszerek meghatározását. Alkalmazkodni kell a gyorsan változó környezethez, melyhez nagy segítséget nyújthat a stratégiai tervezés.

A stratégiai tervezés segít tisztázni az alapfeladatokat, célkitűzéseket, meghatározza a fő irányvonalakat és a prioritásokat, keretet ad az intézményi politikának és a döntéseknek. Segíti a pénzügyi alapok megteremtését, a pénzügyi források megfelelő felhasználását, figyelmeztet a kritikus pontokra.

A jó stratégiai terv elkészítése meglehetősen nehéz feladat, szakértő alapos előkészítő munkára, gazdasági, pénzügyi elemzésekre kell, hogy épüljön. A fejlesztések működésre gyakorolt hatását is vizsgáljuk, a tervezés során a kiemelt figyelmet szükséges fordítani a gazdasági, társadalmi és környezeti fenntarthatóság szempontjaira.

Hívja munkatársunkat a 06 30 450 40 98-as telefonszámon és egyeztessen konzultációs időpontot!

Bemutatkozás

Nagy Dávid

Nagy Dávid, ügyvezető igazgató