06 30 450 4098 david@euactive.hu

Tanácsadás

Tanácsadói tevékenységünk

Több, mint 15 éves tapasztalattal, komplex módon tervezzük települések, vállalkozások és projektek fejlesztését.

Tanácsadási tevékenységünk a következő területeire terjed ki: innováció, kutatás-fejlesztés, területfejlesztés, turizmus.

Cégünk több sikeres K+F és innovációs projekt előkészítésében és megvalósításában működött közre, kiterjedt kapcsolatrendszerrel rendelkezünk a tudományos és az üzleti életben, amelynek segítségével partnerek bevonásában is segítséget nyújtunk.

Stratégiai dokumentumok

Tanácsadási és kutatási tapasztalattal rendelkező területfejlesztési és városfejlesztési szakemberek révén tudunk hozzájárulni a stratégiai dokumentumok, pályázatok és projektek elkészítéséhez és megvalósításához, felmérések és kutatások elkészítéséhez, problémás helyzetek kezeléséhez.

Készítse elő turisztikai fejlesztéseit alapos felmérésekkel, helyzetelemzéssel! A turisztikai imázs tudatos kialakítása és a célcsoportokra alapozott turizmus fejlesztési stratégia hatékonyabbá teszi a fejlesztési és marketing tevékenységet. Gyakorlati és kutatási tapasztalatokkal egyaránt rendelkező tanácsadók segítik a turisztikai fejlesztések megalapozását. Széles körű tapasztalatokkal rendelkezünk a turizmus marketing területén.

 

Alapozza meg a fejlesztéseket!