06 30 450 4098 david@euactive.hu

Webfejlesztés és online marketing

Webfejlesztés, honlapkészítés

Az elmúlt évek során nagy tapasztalatot szereztünk WordPresshez kapcsolódó fejlesztéseink során. 2010 óta több mint 180 wordpress honlapot készített a csapatunk, melyek nagy részét mai napig üzemeltetjük, technikai hátterét biztosítjuk.

Fő profilunk a WordPress egyedi bővítmények fejlesztése. Mélyrehatóan ismerjük a WP működését, így új funkciók hozzáadás nem jelent gondot. Számos egyedi funkciót fejlesztettünk már wordpress weboldalakon, szívesen veszünk részt olyan projektekben, ahol a wordpress weboldalon egyedi fejlesztésekre van szükség. Kompetenciáink PHP, HTML, CSS, Javascript, MySQL. Keressen meg minket elképzeléseivel!

Többször előfordul, hogy már meglévő wordpress honlap üzemeltetése és optimalizálása céljából keresnek meg minket. Számíthat ránk régi wordpress weboldala újratervezésekor, keresőoptimalizálásakor is.

Nézze meg referenciáinkat itt.

Online marketing

Vállaljuk weboldalak népszerűsítését online marketing eszközökkel. Hatékony online kampányok révén sikeresen növeljük a weboldal látogatottságát, új érdeklődőket és vásárlókat hozunk a honlapra.

Keresőoptimalizálás szolgáltatásunk során elvégezzük a weboldal technikai optimalizációját és kulcsszavakra optimalizált tartalmakat teszünk közzé a weboldalon. A Google Ads kampányok során kiválasztjuk a megfelelő keresőszavakat és hirdetési formákat, hogy minél hatékonyabban érhessük el a célközönséget az Interneten. A Facebook hirdetési rendszerével célzottan tudjuk megszólítani a potenciális érdeklődőket. Az online kampányok eredményei számszerűsíthetőek. Nyomon követjük, hogy mennyi látogatót, feliratkozót vagy vevőt hozunk az Ön weboldalára.

Bízza ránk a weboldala népszerűsítését az Interneten!

Készen áll meghódítani az Internetet?